Augmenta la població de gossos

Segons dades facilitades des de l’àrea de Salut Pública, l’any 2018 es va tancar amb 107 gossos més censats al municipi. Una xifra que ha augmentat significativament respecte al 2017. Pel que fa a aquest 2019, al llarg dels 3 mesos que portem d’any s’han inscrit una vintena de mascotes.
Cal tenir en compte, que aquestes xifres no inclouen els gossos que s’han perdut o escapat. A més, tampoc hi consten els casos en que han canviat de població o aquells que han mort i no ha estat notificat pels propietaris.

En l’actualitat el nombre de mascotes a Malgrat de Mar se situa molt pel damunt del miler.

Tenir els animals de companyia degudament identificats és obligatori. A les mascotes se’ls ha de posar un xip. En cas contrari, pot comportar multes d’entre 100 i 400 euros per als seus amos.

Anuncis