Alertant la gent gran

mossos mercat dijous

El col·lectiu de la gent gran és un dels més vulnerables de la societat. Dissortadament, aquesta situació converteix a les persones d’edat avançada en un objectiu fàcil per als pispes. En aquest aspecte, els avis sovint són víctimes d’estafes i robatoris diversos en llocs com, per exemple, el mercat, la porta de casa o el dia de cobrament de la pensió.

Per tal d’evitar que els delinqüents facin de les seves, els Mossos d’Esquadra de la zona han desplegat una campanya a nivell territorial. Sense anar més lluny, aquest dijous han fet acte de presència en el mercat setmanal de la roba. En col·laboració amb la Policia Local, agents dels cos han traslladat a les persones grans un seguit de consells per evitar que siguin víctimes dels lladres. “L’atac a aquest col·lectiu ens produeix un especial malestar”, ha assenyalat un dels agents encarregats de la campanya. “És per això, que cal tenir-los previnguts per intentar evitar que els robin o estafin”, ha reiterat.

En cas de ser víctima d’un delicte cal avisar la policia, qui “estirarà del fil per tal d’enxampar-ne els autors”, s’ha indicat des dels Mossos d’Esquadra.

Anuncis