El progrés social, la peça clau

55730896_10157063480519004_6554322816152371200_n

foto: JxC-Malgrat ens Mou

L’alcaldable de Junts per Catalunya-Malgrat ens Mou ha presentat part del projecte amb que es presenta a les municipals de maig. Jofre Serret ha subratllat la importància del progrés social com a motor principal i vertebrador dels eixos de la seva candidatura a Malgrat de Mar. “El meu compromís és i serà sempre treballar en primer lloc pel progrés social, treballar per al benestar de les persones”, ha dit Serret.

La presentació ha tingut lloc aquest passat divendres a la nit, a la sala Joaquim Garriga i Riera de l’arxiu municipal. L’acte ha comptat amb l’assistència d’unes 200 persones. Jofre Serret i membres del partit han rebut l’aixopluc de personalitats de prestigi, destacades pel seu treball en l’àmbit social i polític com Sor Lucía Caram, Neus Munté i Rosa Tarré. Les convidades han participat en una taula rodona relacionada, precisament, sobre el progrés social. Al llarg del debat han aportat les seves idees i experiència en aquesta matèria, coincidint en la necessitat de col·laboració entre els sectors públics i privats per tal de progressar i fer efectives les polítiques socials arreu.

L’aval de Puigdemont

El president a l’exili també ha estat present a l’acte de JxC-Malgrat ens Mou. Carles Puigdemont ha felicitat i avalat el projecte del partit al municipi, encoratjant els seus components a seguir l’esperit sorgit del 21 de desembre.
La compareixença de Carles Puigdemont a l’acte de JxC-Malgrat en Mou s’ha efectuat a través de la projecció d’un vídeo, enregistrat prèviament en el decurs d’un viatge que Jofre Serret i integrants de la llista van fer el passat 27 de març a Waterloo (Bèlgica). Durant el desplaçament, JxC-Malgrat ens Mou van explicar el projecte local al president a l’exili.

Puigdemont JxC

Puigdemont i Serret (foto: JxC-Malgrat ens Mou)

Anuncis