Plaça Fèlix Cardona, escenari de futur

MM.1

El barri Malgrat Nord continua immers en un projecte que ha de culminar amb la reforma integral de diversos espais públics i la dinamització del veïnat, entre d’altres. Per tal d’assolir aquest objectiu, s’ha endegat un procés de participació on es pretén que les veïnes i veïns siguin part activa i decisiva. En aquest sentit, se’ls ha convidat a formar part de tallers, debats i sessions per a millorar el barri.

D’unes 1.600 persones censades a Malgrat Nord, una setantena han participat per decidir l’ús futur de la plaça.

Una de les darreres accions del procés de participació ha consistit en la votació dels “escenaris de futur” de la plaça Fèlix Cardona. Un espai que es vol reformar i convertir-lo en eix central de la zona. El govern local hi ha destinat 130.000 euros per a fer-ho possible.
Els darrers dies, al voltant de 1.600 persones censades a Malgrat Nord han tingut l’oportunitat de dir la seva sobre com volen que sigui i quins usos ha de tenir la plaça. Durant 4 dies consecutius, una setantena de veïnes i veïns han dipositat la seva butlleta en una urna ubicada a peu de carrer, a la mateixa plaça Fèlix Cardona. Aquells que hi han participat han assenyalat quin és l’aspecte que ha de destacar a la futura plaça: passeig, descans o jocs per als infants.

Anuncis