Negocis tancats per les obres del passeig

obres passeig.1

Propietaris de locals del Passeig Marítim amb qui ha pogut parlar elmalgratenc.cat han lamentat l’estrall que els causa les obres de reforma de la zona turística. Les queixes més freqüents són la pèrdua considerable de vendes i la impossibilitat d’obrir el negoci en òptimes condicions -en alguns casos es plantegen fer-ho més tard del que és habitual-. Tot i aplaudir el projecte, assenyalant que era una obra que calia fer, han subratllat que els treballs perjudiquen el seu negoci.

La temporada de vacances de Setmana Santa és a tocar. Un fet que agreuja la inquietud de propietaris d’hotels i locals, ja que temen elevades pèrdues econòmiques degut a l’estat en què es troba la zona.

Una altra de la qüestions que els afectats posen novament damunt la taula és la calendarització de les obres del passeig. Asseguren que no s’hauran acabat en el termini previst pel consistori.

Anuncis