Salut recull el projecte de MiM

infant assegut MiM

Aquest passat dilluns, Meritxell Egea i Melanie Maibach han presentat el seu projecte d’higiene postural a l’escoles al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.
Una de les principals conclusions de l’estudi realitzat per ambdues fisioterapeutes malgratenques, és la incompatibilitat de l’actual mobiliari escolar amb la bona salut postural dels alumnes dels centres educatius de Malgrat de Mar. En aquest aspecte, el document posa especial atenció en les taules i cadires, que són massa altes pels infants.
Els representants de Salut han recollit amb interès els resultats del projecte d’Egea i Maibach i els hi han traslladat la intenció del departament de “treballar-ho” conjuntament amb Educació.

Les fisioterapeutes han mostrat la seva satisfacció, indicant que “avui ha estat una gran experiència per a nosaltres i un pas més pel nostre projecte a les escoles”. Egea i Maibach han subratllat la tasca que encara hi ha pendent per millorar la salut postural dels infants i joves, així com la necessitat de fer-la en equip.

Durant la presentació de l’estudi, les professionals malgratenques han estat acompanyades per membres del govern local i del Col·legi de Fisioterapeutes de Catalunya.

Anuncis