Una seixantena d’accidents en un any

accident Malgrat de Mar

imatge d’arxiu

En el decurs de l’any 2018, es van produir una seixantena d’accidents de trànsit a Malgrat de Mar. En concret, n’hi va haver 57, segons dades anunciades des del consistori malgratenc.
La xifra, extreta de la memòria anual elaborada per la Policia Local, indica una davallada del 16,18% si es compara amb el nombre d’accidents ocorreguts durant l’any anterior, el 2017.

La policia de Malgrat de Mar realitza diverses actuacions per tal d’evitar accidents de trànsit al municipi. En aquest sentit, destaquen els controls d’alcohol i drogues durant les nits del cap de setmana. Els dispositius es despleguen de manera periòdica en diferents punts com, per exemple, les principals vies d’entrada i sortida i en especial en els carrers que envolten la zona d’oci nocturn. Una altra de les mesures és la col·locació d’un radar de velocitat. L’aparell té com a objectiu fonamental dissuadir els conductors de no sobrepassar el límit de velocitat permès.

Anuncis