En alerta pels robatoris amb “abraçada”

Aquest dilluns s’ha detectat a Malgrat de Mar la presència d’un grup de lladres que actua utilitzant el mètode de l’abraçada. Segons informacions recollides, la policia ha rebut l’avís de veïns alertant que dues dones haurien intentat robar-los. Immediatament, efectius policials s’han desplegat per diferents punts del municipi com, per exemple, l’aparcament de Can Rierola i el centre comercial per tal de localitzar les autores dels fets. Tot i que s’han dut a terme algunes “identificacions” de persones que podrien correspondre al perfil de les lladres, aquestes han donat resultats “negatius”. Pràcticament amb tota seguretat, el grup de pispes hauria abandonat el municipi. Tot i això, no es descarta que puguin tornar a actuar.

El mètode de l’abraçada consisteix en acostar-se a persones vulnerables, principalment gent gran. Amb l’excusa de demanar-los informació o algun altre motiu, els lladres generen confiança amb la víctima, de qui s’acomiaden amb una abraçada en senyal d’agraïment. És en aquest moment quan aprofiten per robar-los les joies o rellotges que el seu objectiu porta al damunt.

Anuncis