Reclamen una reforma de la mobilitat

eix passada girona

A principis del passat mes de març, es van realitzar els treballs per canviar les llambordes d’un tram del carrer Passada. En concret, entre els carrers Desclapers i Bellaire, just davant la plaça Anselm Clavé i l’ascensor inclinat. Les obres van durar unes tres setmanes. Al llarg d’aquest temps, es va tallar la circulació de vehicles en aquesta via.
L’actuació va comportar una millora pel que fa a la “qualitat de vida” dels veïns de la zona. Segons han manifestat des de l’associació Eix Passada-Girona, “el nucli històric de la població va tornar a gaudir de la sensació de carrer de poble en lloc de la de carretera per on hi circulen 5.600 cotxes al dia”. L’entitat veïnal també ha remarcat la constatació que “gran part d’aquest nombre de cotxes fan servir ambdós carrers per arribar a la zona de Malgrat Nord, havent-hi vies alternatives com l’avinguda Costa Brava capaç d’absorbir aquest volum de trànsit”.

Per tot plegat, l’associació Eix Passada-Girona ha volgut traslladar de nou al govern local la necessitat de “reformular la mobilitat del trànsit d’aquests carrers, ja que ha quedat demostrat que hi ha alternatives que propicien un model de poble més segur, més sostenible i que millora el benestar de les persones”.

Anuncis