Cop a una banda criminal

ARRO Malgrat de Mar

Aquest dimecres a primera hora del matí, al voltant de les 7 h, els Mossos d’Esquadra han desplegat un operatiu a Malgrat de Mar que s’ha saldat amb dos detinguts per diversos delictes contra el patrimoni.
Fins el moment són pocs els detalls que han transcendit, ja que la investigació continua oberta. Pel que sembla, però, els detinguts podrien pertànyer a una banda criminal que hauria comès robatoris en domicilis a les demarcacions de Girona i Barcelona.
Durant l’operatiu, s’ha efectuat un escorcoll en un habitatge del carrer Marià Cubí, domicili eventual dels detinguts, on hi residien amb membres del clan familiar. També s’han registrat un parell de vehicles ubicats en el pàrquing de l’estació de tren, al carrer Sant Esteve.
L’operació policial al municipi s’ha donat per finalitzada a les 11 h. Els dos detinguts han estat traslladats a comissaria.

La policia catalana ha dut a terme registres similars en domicilis de Lloret de Mar relacionats amb la investigació.

L’ampli desplegament policial ha despertat força expectació entre el veïnat, que s’ha mostrat sorprès principalment per la intimidatòria presència d’agents dels ARRO, que s’han encarregat de donar suport a la unitat d’investigació criminal dels Mossos d’Esquadra desplaçada fins a Malgrat de Mar.

Anuncis