Balmes i Manuel de Falla, tancats per obres

c manuel de falla

Des d’aquest divendres i fins la finalització de les obres de reforma del Passeig Marítim, els carrers Balmes i Manuel de Falla -perpendiculars al passeig- estaran tancats al trànsit de vehicles. La mesura inclou la prohibició d’estacionar-hi.
El tall, de caràcter permanent, es realitza per facilitar les entrades i sortides de la maquinària pesada usada durant els treballs.

El tancament d’ambdós carrers s’ha comunicat aquest dimecres i ha estat rebut de maneres desiguals per part del veïnat de la zona. Alguns afectats amb qui ha parlat elmalgratenc.cat han lamentat el fet de no poder accedir a la seva plaça d’aparcament. D’altres, però, han entomat amb resignació la prohibició.

Visita i atenció als veïns

Segons s’ha comunicat des del consistori, membres del govern local visitaran l’estat de les obres del Passeig Marítim. Ho faran cada dimarts al matí, s’ha assegurat. A més, atendran les demandes de les veïnes i veïns afectats.
La iniciativa s’ha qualificat d’electoralista des d’alguns sectors. Un fet que s’ha negat taxativament des del govern malgratenc, des d’on s’han afanyat a recordar que tècnics municipals i la regidora responsable “visiten setmanalment aquesta obra per fer un seguiment, tal i com es fa amb la resta de projectes que estan en marxa”.

Actualització:
Segons s’ha manifestat des del govern, es podria revocar la decisió de tancament dels carrers esmentats. Necessitats relacionades amb la mobilitat, degudes a l’obertura imminent d’hotels de la zona, n’hauria estat una de les causes.

Anuncis