De Can Palomo a la pista polivalent

pista polivalent Malgrat de Mar

Segons s’ha anunciat des del consistori malgratenc, aquest dimarts s’ha “acceptat” els diners de la Diputació de Barcelona que han de servir per finançar el projecte de construcció de la pista polivalent, ubicada al costat del camp municipal d’esports.
Es tracta d’una xifra que ascendeix a poc més de 800.000 euros i que inicialment s’havien destinat a la compra de la finca de Can Palomo.

El mes de maig de 2017, el nou govern local va demanar a la Diputació el canvi de destinació d’aquests diners. La sol·licitud es va produir després que les negociacions entre el consistori i la propietària de la finca es trenquessin.

La construcció de la pista polivalent es troba en fase de finalització. L’espai allotjarà actes esportius, socials i culturals.

Anuncis