El tricu esquiva el passeig

tricu Malgrat

Coincidint amb l’inici de la temporada de vacances de Setmana Santa, Malgrat de Mar ha posat en marxa el trenet turístic, popularment conegut com tricu-tricu.

Enguany, pràcticament cap canvi pel que fa al servei. A excepció, però, del seu recorregut habitual. Aquest any, el tricu s’ha vist obligat a modificar-lo amb motiu de les obres que s’estan fent al Passeig Marítim. En aquest aspecte, tant un dels trams d’anada com el de tornada l’ha de fer per l’avinguda Barcelona, una via que transcorre de manera paral·lela al passeig. Dit d’una altra manera, el recorregut d’anada pel passeig es manté en sentit Santa Susanna, entre l’avinguda Països Catalans i la rotonda del final de la via. De tornada, en sentit Blanes, el tricu agafa l’avinguda Barcelona fins la plaça de l’Àncora, per seguir en direcció el centre del municipi.

Des del 2016, el tricu-tricu travessa la zona de vianants del carrer del Carme i fa parada a la plaça de l’Església. La mesura respon a la voluntat d’atraure turistes amb l’objectiu de potenciar el comerç i la restauració del centre.