Esbotzen el CAP per robar-hi

Segons han confirmat diverses fonts consultades, durant la nit dijous un o varis individus van entrar a robar al Centre d’Atenció Primària (CAP) de Malgrat de Mar. Tot fa suposar que els lladres van accedir a les instal·lacions enfilant-se per una de les finestres dels barracons de pediatria, a la part posterior del centre. Un cop dins, van esbotzar la porta d’una de les sales, van rebentar la màquina expenedora de cafè i es van endur els diners que contenia.

Es dona el cas, que l’alarma del centre no funciona des de fa un temps. Un fet que hauria facilitat l’entrada a l’edifici.

Robatori a l’església

L’església de Malgrat de Mar també ha estat objectiu dels lladres. La nit de divendres hi van entrar forçant una finestra. Després de regirar diverses estances, es van endur una petita quantitat de diners en metàl·lic, segons han confirmat veus oficials de la parròquia local.

Anuncis