El temporal hi torna, però menys

temporal abril 2019.1

el fort onatge s’ha deixat sentir al final del Camí de la Pomereda

El mal estat de la mar ha protagonitzat bona part de la jornada d’aquest diumenge. El fort onatge ha estat un dels aspectes destacats principalment al tram final del Camí de la Pomereda. Tot i que en aquesta ocasió no s’ha hagut de lamentar danys importants, l’aigua de les onades ha envaït part del camí. Degut a això, s’ha hagut de fer enretirar els vehicles que hi havia aparcats davant alguns dels càmpings. Les màquines també han treballat per netejar la sorra que s’hi havia acumulat, per tal de facilitar la sortida de l’aigua al mar. La situació ha comportat afectacions a la mobilitat, obligant els vehicles a circular pel damunt de la vorera durant les entrades i sortides als càmpings.

temporal abril 2019.2

Propietaris de negocis afectats han fet reforçar l’escullera amb desenes de sacs de sorra amb l’objectiu d’esmorteir l’impacte causat per les onades. Una mesura que ha servit per evitar danys majors.

El mal temps també s’ha deixat sentir en zones com el Passeig Marítim i la desembocadura de la riera de Palafolls, que s’ha negat d’aigua. Al voltant d’aquest punt, actualment en obres, el vent ha fet caure una de les tanques de protecció. Sortosament, ningú ha pres mal.

L’alcaldessa de Malgrat de Mar, Carme Ponsa, durant una visita a les zones afectades, ha parlat d’”intervencions puntuals” per part de les brigades municipals i la policia.

Anuncis