El nou sistema d’accés al centre, a punt

càmera accés centre Malgrat

una de les càmeres instal·lades al carrer Ramon Turró

Ben aviat es posarà en marxa el “sistema de captació de matrícules” que permetrà l’accés al centre a aquells vehicles prèviament autoritzats. En concret, afectarà els carrers Ramon Turró, Mallorca i Mar. Les persones que hi vulguin accedir hauran de complir certs requisits com ser residents dels carrers esmentats, titulars d’algun tipus d’activitat comercial, disposar o fer ús de garatge, acompanyants de persones amb mobilitat reduïda o les empreses que, de manera temporal, hi hagin d’accedir per a desenvolupar treballs.

Els demandants hauran d’omplir una sol·licitud d’autorització, on s’hi ha d’incloure dades relacionades amb el vehicle, el domicili i els motius d’accés, entre d’altres. El tràmit per fer-ho es pot fer abans del dia 31 de maig, a les oficines de l’OAC o via on-line a través del web de l’ajuntament.

Les càmeres es troben situades en els principals punts d’entrada i sortida dels carrers del nucli antic. El seu objectiu és afavorir que tot aquest sector “esdevingui un gran illa de vianants”. El dispositiu està equipat amb un lector de matrícules, que detectarà els que estan autoritzats i els que no. En cas de no estar-ho, el mateix sistema els sancionarà de manera automàtica.

Al llarg dels pròxims dies, el veïnat de la zona rebrà uns díptics informatius on s’hi detalla l’ús i els motius del nou sistema d’accés al centre de Malgrat de Mar. El sistema es posarà en marxa després de les eleccions municipals del mes de maig.

Anuncis