Mediterrània, Sant Elm i Fradera: connectats

obertura av Mediterrània

Segons s’ha indicat des del consistori, aquest dimarts al migdia s’ha previst l’obertura del tram final de l’avinguda Mediterrània de Malgrat de Mar. Els treballs per urbanitzar la zona van començar el mes d’octubre de 2018 i han costat al voltant d’1.200.000 euros. L’actuació ha consistit bàsicament en la construcció dels vials, la canalització dels pluvials, enllumenat i enjardinament i la col·locació tant de mobiliari urbà com enllumenat. Un solar contigu a la zona s’ha habilitat com a zona d’aparcament.

A partir d’ara, l’avinguda Mediterrània connectarà amb el carrer Sant Elm i hauria de facilitar la mobilitat de vehicles al municipi. Les tasques d’obertura també permetran donar continuïtat al carrer Caporal Fradera, perpendicular a l’avinguda.

Anuncis