Aspronis, Creu de Sant Jordi

Banner-web-CET-ASPRONIS

imatge: Aspronis

Coincidint amb la celebració dels seus 50 anys d’existència, la Fundació Privada Aspronis rebrà enguany la Creu de Sant Jordi. Es tracta de la màxima distinció atorgada des de la Generalitat de Catalunya a aquelles persones o entitats que han destacat pels serveis prestats a la comunitat.

Aspronis rebrà la distinció després de la campanya d’adhesions que es va posar en marxa el passat mes de juny. Una iniciativa encapçalada des de Blanes i a la qual s’hi van sumar les localitats de Malgrat de Mar, Palafolls, Tordera i Calella entre d’altres.

Des de fa mig segle, la fundació treballa per a la inclusió social i laboral de les persones amb discapacitat intel·lectual a la Selva i el nord del Maresme. A Malgrat de Mar, Aspronis hi realitza diferents tasques i hi té ubicada la seva seu.

Anuncis