Els infants prenen la paraula

mar d'idees

La creació d’un cinema, un parc per a patinets, un aquari, una botiga de llaminadures, un espai amb wifi gratuït i un altre relacionat amb les noves tecnologies. Són algunes de les coses que un petit grup d’infants els agradaria tenir a Malgrat de Mar. Es tracta de propostes “interessants i diverses, moltes de les quals de fàcil aplicació, gens descabellades o difícils i que en un futur es podrien tirar endavant”, ha indicat Jofre Serret, alcaldable de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou.

Aquest dimecres al matí, la formació local ha organitzat un taller d’activitats al parc de Can Campassol per recollir les demandes de les nenes i nens del municipi, ja que ells “també són malgratencs i malgratenques i per a nosaltres era important escoltar què volen per Malgrat de Mar”, ha subratllat Serret.

El cap de llista de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou ha assenyalat que tot plegat passa per la creació del Consell d’Infants, una eina inclosa en el programa electoral del partit i que “permetrà no només escoltar als infants sinó que al llarg de tot el mandat podrem aplicar les propostes que ens vagin suggerint. D’aquesta manera anirem educant la nova ciutadania a participar en les polítiques municipals més enllà del fet d’escollir cada 4 anys quin alcalde volen pel seu municipi”.

Anuncis