El monument a Cardona desapareixerà

roca Fèlix Cardona

La gran roca que presideix la plaça Fèlix Cardona de Malgrat de Mar, un monument erigit a principis dels anys 80 en homenatge a l’explorador malgratenc, es retirarà. La mesura respon a la voluntat expressada per veïnes i veïns del barri en el decurs del procés participatiu de remodelació de l’espai del veïnat Malgrat Nord.

Precisament, les propostes relacionades amb la millora de la plaça es donaran a conèixer poc després de les eleccions municipals del 26 de maig, segons s’ha anunciat aquest divendres des del consistori.

De manera paral·lela a la retirada de la pedra, les veïnes i veïns han triat convertir la plaça en un espai on es prioritzi el descans, sense oblidar habilitar-hi zones de jocs infantils i per al passeig. Per a dur a terme aquesta remodelació, el govern local hi ha destinat 130.000 euros, sorgits dels pressupostos participatius.

Anuncis