La llista clau

JxC Malgrat Ens Mou 1

Un equip format per 10 dones i 10 homes preparats, amb experiència i responsabilitats en àmbits ben diversos com l’economia, el comerç, el turisme, l’educació, la salut, l’esport… Una llista de persones “transversal i potent”, coneixedores de les diferents singularitats locals. Aquestes són algunes de les característiques més destacades de la candidatura amb què Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou afronta el repte de les eleccions municipals del 26 de maig.

La candidatura de Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou s’ha donat a conèixer en el decurs de l’acte que s’ha desenvolupat aquest dissabte al vespre a la plaça Anselm Clavé. La formació encapçalada per Jofre Serret ha exposat públicament alguns dels eixos del projecte Malgrat 2030, on s’hi inclouen les propostes de futur per Malgrat de Mar amb l’objectiu de convertir-lo en un lloc “modern, actiu, innovador i capdavanter”.

Lurdes Borrell, Miquel Casajuana, Marta Blázquez, Aleix Trull i Miquel Àngel Tabarés, aixoplugats per la resta de membres del partit, han estat les persones encarregades de transmetre diversos detalls del projecte. En aquest sentit, han parlat d’ampliar i millorar l’oferta d’equipaments esportius, la creació d’un consell de joves, la implantació al municipi d’un sistema smart city, dotar d’eines als emprenedors per al foment de l’activitat econòmica, treballar per a l’eficiència energètica a les cases, urbanitzar l’avinguda dels Pins, desencallar el tram final de la riera, aconseguir el segell Turisme esportiu, l’elaboració d’un pla d’entorn educatiu que impliqui tots els sectors municipals i de mesures per a fomentar la participació entre els infants.

Junts per Catalunya – Malgrat Ens Mou concorre en aquests nous comicis electorals amb l’objectiu d’esdevenir “peça clau al llarg dels pròxims 4 anys de mandat municipal”.

Anuncis