Grafitegen la Mediterrània

grafit av mediterrània 1

Una desena d’alumnes de l’Aula Oberta de l’IES Ramon Turró de Malgrat de Mar han estat els encarregats de donar vida a l’avinguda Mediterrània. Des del govern local se’ls ha encomanat la tasca de pintar els blocs de formigó que voregen un dels laterals del camp d’esports. Els autors hi han pogut plasmar el seu art a través d’un grafit que rep el nom de l’avinguda.

Des de la regidoria d’Educació, s’ha manifestat la intenció de seguir donant continuïtat a iniciatives similars, tal i com ja s’ha fet anteriorment. En aquest sentit, la regidora Núria Casuajana ha assenyalat el mural realitzat per alumnes de l’escola pública Marià Cubí al carrer Bellaire. Casajuana també ha expressat el treball que s’està fent per resoldre la problemàtica relacionada amb les pintades al municipi. “Es tracta d’un tema que s’ha d’abordar des de dos punts bàsics: la neteja i la cessió d’espais públics “on la gent hi pugui pintar, però ha d’haver-hi coses maques”, ha remarcat.

Nova neteja de grafits

Fa pocs dies, Malgrat de Mar ha iniciat una nova campanya de neteja de grafits i pintades. Els treballs es desenvolupen en façanes, equipaments i mobiliari de caràcter municipal. La campanya té un cost de més d’11.000 euros i va acompanyada d’un reforç de la vigilància policial per tal d’atrapar els autors d’aquelles pintades que malmeten i embruten els espais públics.

Anuncis