8 pel 26

partits locals

Foto de família aquest dijous a la tarda, abans del darrer ple municipal. Els cap de llista de les formacions polítiques han posat davant les càmeres dels mitjans de comunicació. Ho han fet amb motiu de l’inici del període de campanya electoral de les municipals del 26 de maig. A Malgrat de Mar es presenten un total de 8 partits, que es disputaran un lloc al consistori per tal de governar el municipi els pròxims 4 anys de mandat.

La campanya ha començat oficialment aquesta passada mitjanit amb la tradicional enganxada de cartells. Al llarg de les pròximes 2 setmanes, els partits han organitzat diferents actes amb l’objectiu de donar a conèixer entre els electors el seu projecte per Malgrat de Mar i convèncer-los que són la millor opció per gestionar-lo.

Les eleccions municipals del 26 de maig coincideixen amb els comicis per escollir els partits amb representació a Europa.

Anuncis