Més espais on aparcar-hi el cotxe

aparcament matedero

A Malgrat de Mar s’està habilitant una zona on deixar-hi els vehicles. De fet, però, es tracta de l’adequació de l’aparcament ja existent a la cantonada dels carrers Girona i Josep Ragull i Vilaró, davant el centre esportiu de salut. Al llarg d’aquest dies, operaris municipals hi treballen per millorar l’espai. Les tasques consisteixen bàsicament en arranjar el terra i instal·lar-hi l’enllumenat corresponent.

Es dona el cas, que a principis d’any es va fer netejar els terrenys del costat i que fins el moment s’havien usat com magatzem de restes d’obres. Tot plegat permetrà augmentar la disponibilitat de places de pàrquing en aquest punt del municipi.

Una altra de les zones on s’hi ha habilitat més places d’aparcament és al costat de la pista polivalent. L’emplaçament ha entrat en funcionament tot just aquest passat dimecres a la tarda. L’espai, d’uns 3.000 metres quadrats, té una capacitat per a 122 cotxes i una quinzena de motocicletes.

Anuncis