Causen desperfectes a les obres del passeig

tanca passeig.1

La matinada de diumenge, uns brètols han causats desperfectes a les obres del Passeig Marítim de Malgrat de Mar. En concret, els vàndals han bolcat algunes de les tanques de seguretat que envolten la zona. Aquest fet ha dificultat la mobilitat dels vianants en alguns trams al llarg de tot el matí.
Des del consistori s’ha lamentat l’acte vandàlic. Poc després de ser coneixedors del succés, membres del govern local han emplaçat l’empresa encarregada dels treballs a arranjar els desperfectes al més aviat possible. A mitja tarda, operaris de les obres ja havien col·locat novament les tanques.

Es dona el cas, que no és la primera vegada que la proximitat de les obres amb la zona d’oci nocturn és font de conflicte. En diverses ocasions, alguns individus han protagonitzat aldarulls emprant material de l’obra, segons han relatat empresaris de locals consultats per elmalgratenc.cat

Anuncis