Eviten un intent de suïcidi

Aquest dimarts a la tarda, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís que una dona amenaçava amb autolesionar-se. Immediatament, agents del cos i personal del Servei d’Emergències Mèdiques s’han desplaçat fins el lloc del succés, un habitatge ubicat al Passeig de Llevant de Malgrat de Mar. En intentar accedir al domicili per la porta principal, la dona els ha impedit l’accés.
Davant aquesta situació s’ha requerit la presència dels Bombers del parc de Pineda de Mar, que han desplegat l’escala mecànica per entrar a la casa a través d’una de les finestres del balcó. Un cop dins, s’han trobat la dona refugiada sota el llit. Mentre un dels bombers hi raonava, un company ha facilitat l’entrada tant de la policia com dels metges, que l’han dissuadit de les seves intencions inicials.

Finalment, la dona ha estat traslladada fins l’hospital de Mataró per tal de rebre l’atenció mèdica corresponent en aquests casos.

Anuncis