Proposen la creació del Nou Liceu

Aquest dimarts al matí, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou ha presentat les seves propostes en matèria cultural, incloses en el programa electoral de les eleccions del 26 de maig. El partit, encapçalat per Jofre Serret, proposa una nova estratègia per als pròxims 4 anys de mandat amb l’objectiu de reforçar la cultura i el patrimoni local.

La formació ha subratllat la importància dels equipaments, que els considera una peça clau per al bon desenvolupament de l’activitat cultural al municipi. En aquest sentit, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou projecta la construcció d’un nou teatre, el Nou Liceu. Jofre Serret ha assenyalat que l’actual Centre Cultural “és insuficient per donar resposta a les inquietuds i necessitats culturals d’un poble com el nostre”.

El Nou Liceu estaria dotat de sales polivalents, on s’hi podria realitzar activitats relacionades amb el ball, cinema i teatre. També s’hi ubicaria un centre de convencions. L’edifici, amb aparcament soterrat per a vehicles, s’ubicaria precisament a l’espai on hi havia l’antic Liceu, ha detallat l’alcaldable de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou.
Paral·lelament, la formació proposa la millora urbanística a l’entorn del Nou Liceu. Una actuació que permetria la ordenació i dinamització d’aquest punt cèntric del municipi.

L’impuls d’un projecte museístic que realci la figura de l’explorador malgratenc Fèlix Cardona i la preservació de La Pilona com a símbol del passat miner local, són altres dels aspectes destacats que la formació vol posar en valor en l’àmbit de la cultura.

dav

Anuncis