Nou ensurt en una casa abandonada

casa desclapers 1
Aquest dimecres al matí, els Bombers han hagut d’intervenir en un immoble abandonat del carrer Desclapers. L’actuació s’ha dut a terme després de rebre l’avís de veïns de la zona, que havien alertat del despreniment d’un tros de la façana a la via pública. L’actuació ha permès assegurar la part malmesa per evitar un nou despreniment.

De fet, aquesta no és la primera vegada que l’habitatge provoca algun que altre ensurt. El novembre de 2016 va enfonsar-se part de la teulada. En aquell moment ja es va requerir al propietari de l’habitatge que procedís a la reparació dels desperfectes, la qual cosa encara no ha fet. Des del consistori, s’ha tornat a recordar que estan a l’espera que el jutge permeti l’entrada a la casa i poder-hi intervenir. D’altra banda, es farà retirar el rètol de ferro que penja de la paret principal, tot i que no representa un perill, segons s’ha assegurat.

Anuncis