Els partits guarden silenci

Segons han confirmat veus pròximes a les negociacions, representants del darrer equip de govern local han mantingut diverses trobades al llarg dels últims dies. Tot i que els detalls de les reunions no han transcendit, sí s’ha assegurat que l’apropament entre Junts per Malgrat, Esquerra Republicana, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou i la CUP s’ha dut a terme per tal d’avaluar l’escenari polític resultant després de les eleccions del 26 de maig. Una situació, segons les mateixes fonts, que respondria a la voluntat inicial de reeditar el pacte quadripartit. Les negociacions, però, es troben a les beceroles i encara no hi ha res en ferm, s’ha assenyalat.

Aquesta setmana, segons han apuntat les mateixes fonts, membres del quadripartit tenen intenció de reunir-se de nou amb l’objectiu de desencallar la situació actual en que es troben les negociacions.

Rumors de pacte

L’endemà mateix de la celebració de les eleccions, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou anunciava a través d’un apunt a les xarxes socials que “en aquest moment som la peça clau per governar Malgrat. Com sempre hem fet, posarem per davant de qualsevol partit el poble i la seva gent”. Unes manifestacions que han donat peu a tot tipus d’especulacions, sobretot al carrer. En aquest sentit, el rumor sobre la possibilitat d’un pacte amb el Partit Socialista ha anat prenent volada els darrers dies. Preguntat per elmalgratenc.cat, Jofre Serret ni ha confirmat ni desmentit l’existència d’un acord amb la formació política més votada al municipi. El cap de llista de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou s’ha mostrat prudent i tan sols ha expressat que, de moment, no farà declaracions al respecte.

promo accés gratuït 2

Anuncis