Es trenca el quadripartit

Aquest dilluns al matí, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou ha emès un comunicat a  través del qual dona per trencades les negociacions per reeditar el pacte quadripartit a Malgrat de Mar. Segons el document, “l’equip liderat per Jofre Serret ha demanat durant les negociacions que el programa i el govern del quadripartit representés proporcionalment els resultats obtinguts a les eleccions“.
La formació assenyala que “per poder reeditar la fórmula de govern, calia posar fil a l’agulla per resoldre algunes disfuncionalitats existents en la forma de treballar dels darrers dos anys” .

Segons Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou, el “grup de Carme Ponsa no s’ha mostrat flexible en cap d’aquests dos aspectes, traçant “línies vermelles” que portarien a una sobrerepresentació del seu grup i un menysteniment dels altres grups i els corresponents projectes“. A més, continua dient el comunicat, “la manca de confiança entre alguns membres del quadripartit fa que, des de Malgrat ens Mou, s’entengui que les negociacions s’han trencat i difícilment es pugui repetir l’acord de govern entre els quatre partits“.

Finalitza el comunicat de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou indicant que “com a partit amb un esperit clarament independentista la nostra principal opció sempre ha estat reeditar el quadripartit, però com a grup municipal no podem oblidar que el nostre projecte és de poble i cal que els nostres esforços s’orienten prioritàriament a desenvolupar el nostre programa per Malgrat. No obstant això des de qualsevol posició que ocupem -sigui a govern o a l’oposició- continuarem treballant, com hem fet sempre, pel nostre poble, pel nostre País, i per la llibertat“.

Anuncis