Els partits entomen el trencament

La decisió de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou de no reeditar el quadripartit ha estat rebut com una galleda d’aigua freda entre la resta de membres del govern local, ara en funcions. Junts per Malgrat, Esquerra Republicana i la Candidatura d’Unitat Popular han entomat “decebuts” el camí escollit per la formació liderada per Jofre Serret, a qui acusen de mentir deliberadament per tal de justificar les seves accions.

Aquest dilluns al vespre, JxM, ERC i CUP s’han reunit per valorar la decisió del seu antic company de viatge. Al llarg de les pròximes hores, els partits tenen previst comunicar la seva versió dels fets.

Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou trencava les negociacions per reeditar el pacte quadripartit. Ho feia tot just aquest dilluns al migdia. El clima de manca de confiança generat durant els dos anys i mig de mandat municipal, la poca representativitat del seu grup i la necessitat de més flexibilitat per part de Junts per Malgrat han estat alguns dels principals arguments que ha esgrimit la formació per justificar el trencament.

Anuncis