JxM, ERC i CUP es defensen

IMG_20190604_120608.jpg

Junts per Malgrat, Esquerra Republicana i la CUP han volgut donar una imatge d’entesa i unitat. Ho han fet aquest dimarts al migdia a l’arxiu municipal, en el decurs d’una roda de premsa que ha servit principalment per defensar-se dels arguments esgrimits des de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou per trencar el quadripartit.

Les formacions convocants “discrepen” sobre les manifestacions expressades pel partit encapçalat per Jofre Serret, a través de les quals s’afirma que el “posicionament de Carme Ponsa impedeixi reeditar el quadripartit”.
Els partits també han assenyalat que les trobades mantingudes han estat per esclarir “si JxCat tenia intencions de fer un govern entre els 4 grups o no”. En cap cas, s’ha assegurat, la intenció ha estat la de negociar-ne les condicions.

Junts per Malgrat, Esquerra Republicana i la CUP han explicat que el representants de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou els van demanar responsabilitats de govern en matèria d’Urbanisme, Obra Pública, Comunicació i Educació, així com que Carme Ponsa no fos alcaldessa durant tot el mandat i el càrrec fos coral. En un primer moment repartit entre JxM i ERC. Més tard, però, s’han indicat, JxCat va sol·licitar l’alcaldia coral, on Jofre Serret també fos alcalde 1 any. Una demanda a la qual no s’hi va accedir en considerar-la poc “seriosa”. Per la seva banda, la candidata de JxM, Carme Ponsa, s’hauria avingut a compartir l’alcaldia amb el cap de llista d’ERC, Ramir Roger.

Finalment, Junts per Malgrat, Esquerra Republicana i la CUP han manifestat la seva intenció de seguir treballant pel municipi amb la clara intenció d’ara i en endavant de “seguir construint”.

promo accés gratuït 2

Anuncis