La comunitat musulmana acomiada el Ramadà

ramadà

Mig miler de persones, segons presents a l’acte, s’ha congregat al parc del Castell per acomiadar el Ramadà. El final d’aquesta tradicional festa musulmana ha tingut lloc a primera hora d’aquest dimarts al matí. La trobada ha consistit bàsicament en una jornada dedicada a l’oració sagrada de l’Alcorà.

D’altres membres de la comunitat de Malgrat de Mar s’han aplegat a la mesquita ubicada al carrer Girona. En aquest cas, es tracta d’integrants de l’Associació Cultural Africana i Àrab Assalam.

El Ramadà va començar el passat 6 de maig i ha finalitzat aquest 4 de juny. Durant aquest període -considerat sagrat- els que el professen realitzen un dejuni d’ingesta d’aliments i líquids, així com s’abstenen de fumar o mantenir relacions sexuals en horari diürn. Un dejuni que es trenca en arribar la nit. En queden exempts de la seva pràctica les persones malaltes, gent gran, infants, dones embarassades i mainada en edat d’alletament.

promo accés gratuït 2

Anuncis