L’ANC alerta del perill d’un govern unionista

A través d’un comunicat, l’Assemblea Territorial de l’ANC de Malgrat de Mar considera que els resultats sorgits de les eleccions del 26 de maig “ratifiquen el suport a la gestió de l’actual equip de govern amb una ampliació de vots, respecte als obtinguts al 2015. Tot i el increment significatiu de l’únic partit unionista que opta a govern amb 3.125 vots”. En base a aquesta afirmació, l’ANC insta els partits integrants del quadripartit -Junts per Malgrat, Esquerra Republicana, Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou i la CUP- que es “replantegin un escenari de negociació i entesa que els permeti desencallar l’actual acord en els termes que els diferents electes estimen oportú i que allunyi el perill d’un govern unionista, de venjança i repressió de la dissidència, que bloquejaria el desenvolupament dels projectes i programes de la resta de partits del ple”.

Des de l’ANC s’ha recordat el “suport explícit que l’eix PSC/PSOE ha fet a les mesures cautelars del presos i preses polítiques, a l’enduriment de les penes demanades, a la violació dels seus drets polítics com de retruc els dels seus votants, a la clara negació del dret a decidir i a l’amenaça de l’aplicació de l’infame article 155 o del TC si els resultats del sufragis no estan d’acord amb els seus interessos”.

Al final del comunicat, l’ANC s’ofereix a “obrir ponts de diàleg amb l’objectiu de restablir les negociacions”, assenyalant que “només des de la llibertat podrem construir un poble millor i en el fons aquest és l’objectiu de qualsevol representant municipal”.

Anuncis