El Passeig Marítim, a mig fer

obres passeig malgrat

La reforma del Passeig Marítim es troba en un estat “força avançat”, segons s’ha assenyalat des del consistori. Actualment, s’hi estan realitzant els treballs de col·locació del paviment. En aquest aspecte, s’ha donat indicacions a l’empresa encarregada de les obres de deixar la zona pavimentada apta per a la circulació de persones i per a què els locals de restauració disposin d’espai suficient per a instal·lar-hi les taules i cadires corresponents a les seves terrasses.

Pel que fa a la urbanització dels carrers perpendiculars, les tasques del moment consisteixen en la canalització del clavegueram, l’adequació de voreres i la col·locació de l’enllumenat públic.
Els espais verds hauran d’esperar, ja que el retard acumulat impedirà plantar-hi l’arbrat que hi pertoca. Les temperatures de l’època ho impossibiliten i es posposarà, s’ha dit.

Segons s’ha reconegut des del consistori, les obres de millora de la zona turística de Malgrat de Mar no estaran enllestides al 100% el dia 14 de juny, data en què expira el termini de finalització de la primera fase del projecte. “Sempre hi ha retards”, s’ha justificat.

Anuncis