Silenci informatiu

Des de la plataforma de comunicació elmalgratenc.cat entenem la delicada situació política i social que es viu a Malgrat de Mar. És per aquest motiu, que estem essent especialment curosos i rigorosos a l’hora d’exercir la nostra tasca periodística. Tot i això estem rebent pressions per part de sectors interessats. Un fet que dificulta enormement que puguem relatar l’actualitat de manera adequada a les veïnes i veïns del municipi.

Davant la impossibilitat d’explicar la veritat ens veiem obligats a no informar sobre política local fins que les circumstàncies canviïn, ja que creiem que és millor el silenci que no pas la informació parcial o incompleta, que a dia d’avui podríem facilitar sense haver de témer per la nostra integritat.

L’exercici del periodisme és un bon termòmetre dels drets, llibertats i grau de democràcia de les diferents societats.

Anuncis