La plaça Fèlix Cardona, en mans del nou govern

plaça Fèlix Cardona
La remodelació de la plaça Fèlix Cardona podria quedar en un no-res, ja que la decisió de tirar-ho endavant quedarà supeditada a la voluntat del nou govern -sorgit de les eleccions del 26 de maig-, que tindrà la potestat d’aturar o canviar el projecte.
L’actuació, però, “es contemplava com a molt prioritària en la diagnosi sobre Malgrat Nord, encarregada a la Diputació de Barcelona” durant l’època de mandat encapçalada pel Partit Socialista, ha recordat Ramir Roger, regidor de Participació Ciutadana en funcions. Roger també ha assenyalat la importància que el projecte hagi “passat per un procés participatiu on els veïns han manifestat com volen aquesta plaça. Políticament aquests dos condicionants són molt potents. Almenys en qualsevol municipi d’una certa normalitat democràtica“.

La millora de la plaça Fèlix Cardona ha inclòs un procés -criticat per uns i defensat per d’altres- on les veïnes i veïns han pogut dir-hi la seva. En aquest sentit, han triat convertir l’espai en un lloc on s’hi prioritzi el descans, el passeig i les zones de jocs per a la mainada. Per tal de fer efectiva aquesta remodelació, des del consistori s’hi van destinar 130.000 euros. Uns diners sorgits dels pressupostos participatius.

Aquest dimecres dia 12 de juny s’ha previst la presentació del avantprojecte de remodelació de la plaça Fèlix Cardona. L’exposició d’aquesta fase del document tindrà lloc al Centre Cívic La Immaculada, a les 20 h.

Anuncis