Socorren una dona per una caiguda

Aquest dilluns a la tarda, una dona ha hagut de rebre assistència mèdica després de caure a la via pública. En concret, els fets han tingut lloc al carrer Girona, al voltant de les 15 h. Mentre caminava, la dona ha ensopegat a la vorera. Degut a la trompada ha patit ferides a la cara i ha quedat estesa al terra uns minuts, bocaterrosa. Sortosament, diversos vianants que circulaven en aquell moment per la zona se n’han adonat i socorregut inicialment la dona, una veïna del municipi amb residència al centre de dia del carrer Passada.

Poc després de rebre l’avís, han arribat fins el lloc dels fets agents de la Policia Local i una ambulància dels Serveis d’Emergències Mèdiques, que han traslladat la dona a l’hospital de Blanes per possible fractura de fèmur.

Anuncis