El número 3 renuncia

Miquel Casajuana
Aquest dimarts al matí, Miquel Casajuana ha anunciat que es retira del projecte de Junts per Catalunya-Malgrat Ens Mou. Es tracta d’un pes pesant dins la formació, ja que ocupava -com a independent- el número 3 de la candidatura de Jofre Serret.
A través d’un escrit a la seva pàgina web personal, Miquel Casajuana relata en primera persona les passes seguides des de la seva incorporació fins el moment d’abandonar el projecte de Serret.

“No sóc militant del partit, he format part de les llistes com a independent, i tampoc sóc regidor, ja que no he entrat a l’ajuntament; el meu compromís és exclusivament amb el poble, el país i l’equip de Malgrat Ens Mou que encapçala en Jofre. Com a grup hem dut a terme la nostra estratègia negociadora que malauradament no ha arribat a bon port, i quan finalment es fa públic el trencament de negociacions, una decisió que ha estat col·lectiva, jo comunico que m’aparto del projecte. El posicionament del grup és clar i jo no tinc cap necessitat de generar tensions internes, els meus companys han de seguir treballant per aconseguir el millor pacte, aquest cop ja amb el PSC. Que no hi estigui d’acord no vol dir que hagi de posar bastons a les rodes”.

La decisió de Miquel Casajuana, però, era coneguda al municipi des de fa dies. Preguntat per aquesta qüestió la setmana passada, Jofre Serret va manifestar “no tenir res a dir”, indicant que es tractava d’una “decisió de grup” que comptava “amb un 99% de suport”.

Anuncis