Tornen les bruixes!

pexels-photo-2249741

foto: Bestbe Models

El dia 22 de juny, Palafolls acollirà la 7ena edició de la Nit d’Oracles. L’activitat gira especialment a l’entorn temàtiques relacionades amb les bruixes, màgia i esoterisme, entre d’altres. La màgica jornada arrencarà a partir de les 18 h i es desenvoluparà a la plaça Fòrum Palatiolo.

Per aquesta ocasió, i com a novetat destacada, la Nit d’Oracles comptarà amb un espectacle d’escopir foc.

En l’edició celebrada l’any passat, hi van participar una quinzena de paradistes. L’assistència de públic és va xifrar en mig miler de persones.

Des de l’organització de la Nit d’Oracles 2019, s’ha fet una crida als interessats en formar del grup d’expositors i venedors. Aquells que així ho desitgin, poden informar-se’n o apuntar-s’hi trucant al 629 292 331.

cafè de palafolls.2

Anuncis