La reforma del passeig, fora de termini

visita obres passeig

Aquest dijous al matí, membres del govern en funcions i tècnics municipals han mantingut una trobada amb responsables de l’empresa que està executant les obres de la primera fase del projecte de reforma del Passeig Marítim de Malgrat de Mar.

Segons s’ha indicat en acabar la visita, l’empresa ha presentat el calendari d’actuació per a les pròximes setmanes. El document assenyala la previsió de finalitzar la col·locació del paviment i l’asfaltat del carrers perpendiculars al passeig. Tanmateix, el mes de juliol es faria l’asfaltat del vial principal, es posaria la senyalització del carril bici i es col·locaria la tanca de la via del tren.

Tot plegat, però, dependrà de la voluntat del govern entrant d’acceptar o no el nou termini de finalització de les obres proposat ara per l’empresa, s’ha subratllat.

Anuncis