Les terrasses tornaran al seu lloc

terrassa passeig

Amb caràcter provisional, els locals amb terrassa al Passeig Marítim -en el tram afectat per les obres de reforma- podran tornar a posar les taules i cadires al lloc on les hi posaven abans de la remodelació de la zona. D’aquesta manera, es dona resposta a una petició efectuada per diversos amos de negocis, que així ho havien sol·licitat en reiterades ocasions a l’anterior equip de govern municipal.
Les taules i cadires, doncs, hauran d’estar situades a “6 metres a comptar des de la façana de l’establiment i para-sols amb contrapès sobre el paviment, sense que estiguin fixats de cap manera. Tots els elements hauran de ser retirats cada nit en el moment en que deixi de funcionar l’establiment”, segons especifica la recent modificació sobre els usos dels espais públics.

El projecte de reforma del Passeig Marítim contempla una nova ubicació per a les terrasses dels locals de restauració. En aquest sentit, hauran d’estar situades a tocar de la façana dels establiments. Un canvi que no havia agradat a bona part del col·lectiu de propietaris de locals, ja que consideren que podria afectar econòmicament les activitats que hi desenvolupen.

elmalgratenc.cat

Anuncis