20 detinguts en una setmana

En poc més d’una setmana, la policia de Malgrat de Mar ha practicat una vintena de detencions. En molts dels casos es tracta de veïns del municipi.
Segons s’ha indicat des del cos, algunes de les detencions estan relacionades amb delictes com, per exemple, robatoris amb força.
Al llarg dels darrers dies, la policia també ha dut a terme diverses identificacions i investigacions que han permès resoldre i detenir persones vinculades amb successos ocorreguts de manera recent.
Des de la Policia Local s’ha valorat positivament els resultats de les intervencions efectuades. Uns resultats que han estat possible “degut a la tasca que la policia desenvolupa constantment“. Alhora, però, s’ha lamentat l’elevat nombre de detencions, ja que indiquen un augment dels fets delictius, no només a Malgrat de Mar sinó arreu del territori.

Tot i la tendència a l’alça pel que fa al nombre de delictes, des la policia s’ha subratllat que es manté per sota del total a Catalunya durant l’últim any, segons indiquen les estadístiques.

Cano 03072019.1

Francesc Cano – carrer de Mar, 16 – Malgrat de Mar

Anuncis