La policia engarjola 20 individus

 

 

col·labora

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitzem diàriament.

€5,00

manilles.01

Les darreres intervencions efectuades per la policia de Malgrat de Mar s’han saldat amb un total de 20 detinguts.

Segons dades facilitades per la mateixa Policia Local, entre els dies 24 i 30 de juny es va detenir 13 individus acusats de ser els autors de diversos delictes, 4 dels quals es tractava de robatoris amb força en establiments i pàrquings, 1 per lesions, un altre per violència de gènere, 2 per ocupació il·legal d’un habitatge, 2 per atemptat a agents de l’autoritat i 3 sobre qui pesava una ordre judicial de detenció.
La resta d’individus detinguts han passat a la garjola després de tancar-se les investigacions que la policia tenia obertes contra ells. En aquest aspecte, s’ha resolt 4 furts, 2 coaccions o amenaces i 1 delicte contra la seguretat vial i alcoholèmia.

Del nombre total de detinguts per la policia del municipi, 4 eren estrangers i 16 espanyols.

 

Anuncis