Multa de 3.000 euros als incívics

paperera arnau

Des del consistori malgratenc, s’avisa als incívics que deixar les escombraries en el lloc on no pertoca pot suposar una multa de fins 3.000 euros. Així ho indica un cartell que s’ha col·locat en un punt especialment conflictiu. En concret, el carreró que transcorre paral·lel a l’edifici de Ca l’Arnau. En aquest punt hi sovintegen multitud de deixalles de tot tipus. Un fet que ha despertat malestar entre el veïnat de la zona i sobre el qual s’han traslladat infinitat de queixes en reiterades ocasions.
A aquesta mesura, s’hi ha d’afegir la circular que s’ha fet arribar a les veïnes i veïns del barri. El full els recorda els punts ubicats a la zona on s’han de dipositar les deixalles, així com el sistema de recollida de trastos vells, entre d’altres.

Anuncis