Dos ferits en un accident a la N-II

accident n-II

 

col·labora

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitzem diàriament.

€5,00

Un turisme i un autocar han topat a la carretera N-II, davant la benzinera. L’accident ha tingut lloc aquest dimarts a la tarda, al voltant de les 18 h. Com a conseqüència del sinistre, dues persones han resultat ferides, segons ha informat la Policia Local.

La topada s’ha produït després que el conductor del vehicle, un cotxe amb matrícula francesa, realitzés una maniobra de canvi de sentit prohibida en aquest punt.

Fins el lloc de l’accident s’hi han personat els diferents serveis de seguretat i emergències. Durant els treballs d’atenció als ferits fins el moment del seu trasllat a l’hospital, la circulació de vehicles s’ha vist afectada.

Anuncis