En Nicolau i la Rita llueixen a la biblioteca

col·labora

elmalgratenc.cat és una plataforma de comunicació independent, que no rep cap tipus de subvenció pública i es nodreix econòmicament a través del suport dels seus anunciants. Tu també hi pots contribuir. D’aquesta manera ajudes a mantenir viva la tasca informativa que realitzem diàriament.

€5,00

gegants biblioteca

En Nicolau i la Rita llueixen de nou les seves vestimentes i presideixen joiosos l’entrada de la biblioteca La Cooperativa, tot donant la benvinguda als usuaris del servei.

A mitjans del mes de juny, la colla gegantera els va retirar la indumentària. La mesura responia a les habituals tasques de manteniment que membres de l’entitat realitzen periòdicament a ambdues emblemàtiques figures locals. Mentre es duien a terme aquests treballs, en Nicolau i la Rita van ser coberts amb un llençol negre.

Un cop finalitzat el manteniment, se’ls ha tornat a col·locar els vestits corresponents, que han pogut exhibir aquest passat dissabte durant la trobada gegantera que ha tingut lloc a Mataró.

Anuncis