Desperfectes a la pista polivalent

danys pista polivalent

Uns brètols han causat diversos desperfectes a la pista polivalent de Malgrat de Mar. A banda de les habituals pintades, s’hi pot observar mànecs de les portes metàl·liques d’accés trencats i com s’ha fet cedir part de la tanca que envolta l’espai. Un dels danys que més crida l’atenció és l’enfonsament -suposadament intencionat- de les tapes de ciment dels desaigües. En concret, dels 4 que hi ha a tocar les grades un està trencat i un altre es troba en molt mal estat.
A més, el fossat de sorra ubicat entre la pista i el centre educatiu -a la part del darrere- sovint es troba ple a vessar de deixalles. Pel que sembla, aquest espai s’ha convertit en un punt de trobada habitual entre grups de joves, ja que els ofereix intimitat i certa impunitat durant el seu ús.

Segons han apuntat veus del consistori, no és la primera vegada que es produeixen actes vandàlics de similars característiques. En aquest sentit, operaris de les brigades municipals ja s’han hagut de fer càrrec en diverses ocasions d’arranjar els desperfectes que de manera continuada causen els brètols.

Els treballs de construcció de la pista polivalent van finalitzar a mitjans del mes de maig. L’espai ha de servir per donar aixopluc a activitats de caràcter esportiu, cultural i social. El desenvolupament del projecte va costar uns 800.000 euros.

Anuncis