Enxampen una lladre durant un robatori

àudio-notícia

Una lladre ha estat enxampada in fraganti mentre robava en una botiga del centre. La delinqüent és una dona d’uns vint anys d’edat, amb domicili en una casa ocupada de Malgrat de Mar i que compta amb nombrosos antecedents per fets similars.

El succés ha tingut lloc aquest dissabte al matí, al voltant de les onze. La noia ha entrat a l’establiment i, tot aprofitant un descuit de la dependenta, se n’ha endut diverses peces de roba. En adonar-se’n dels fets, comerciants de la zona han sortit ràpidament darrera seu. Després d’alguna corredissa pel carrer Ramon Turró, l’han enxampada en l’interior d’un establiment, on s’ha pogut recuperar un dels productes robats. Pocs minuts més tard, s’ha personat la policia, que havia estat alertada prèviament pels mateixos botiguers. Els agents han retingut la delinqüent en el tancat de la recollida de cartró -a la plaça Catalunya-, on la lladre s’hi havia amagat per desfer-se de la resta de productes sostrets.

Durant l’escorcoll, la policia ha requisat la bossa que duia la noia, on hi ha trobat material de maquillatge també suposadament robat, així com eines per a cometre robatoris amb força, una navalla, bossetes amb droga i diners en efectiu.

Finalment, i per evitar-se mals majors, la lladre ha accedit a pagar voluntàriament les peces de roba que havia pispat de la botiga.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.