Cortesans

audio-notícia

Va ser durant l’època feudal quan va proliferar la figura del cortesà. Es tractava d’una persona que formava part de la cort del Rei i la Reina, i estava tant al seu servei com el de la seva família.

Els cortesans i les cortesanes sovint es caracteritzaven per ser persones poc sinceres. És a dir, mentideres. Eren autèntics experts en l’art de l’adulació. Es passaven, doncs, el dia i bona part de la seva vida lloant el Rei i la Reina de manera exagerada i interessada amb la única finalitat de guanyar-se la voluntat d’aquests i aconseguir així els seus miserables propòsits.

Publicat per elmalgratenc.cat

En el món de la comunicació des de fa més de 35 anys. Errors, molts. Encerts, comptats. Lliçons, cap ni una. Periodisme de carrer, crític i actiu. Lluitant per canviar allò que no vol ser canviat. Aquest és un espai d'informació i opinió. No guanyarem, però molestarem tant com puguem.